Spiritus


Økologisk snaps, ØKVAVIT 70 cl


Christian d.4´s mavebitter

Christian d.4´s mavebitter

Det danske monarki er blandt de ældste i verden og kan med sikkerhed føres tilbage til Gorm den Gamle † 958. Chr. 4 var konge fra 1588-1648 og er den længst regerende monark. Opskriften skulle eftersigende være fundet på Holbæk Apotek og indeholdte 16 forskellige urter. I vores mangler der dog både Kalmusrod og Paradisfrø, da disse ikke længere må bruges.

70 cl flaske og 35% alc.
den første økvavit

Den Første

Søbogaards "Den Første" er recepten på den første nedskrevne krydrede brændevin i 1557. "... mand maa tage Brendevin som brent er aff god Vin en halff Pot her udi skal ladis fire lodt ret god Theragelse Zedefer Angelica".

70 cl flaske og 35% alc.


dild økvavit

Dild Økvavit

Søbogaard Dild Økvavit har en mild og venlig smag med en smuk hilsen af økologisk dild. Særdeles velegnet til fisk og skaldyr. Bør kun nydes ved lejligheder du ønsker at mindes med glæde. Humørtiseret.

70 cl flaske og 40 %alc.grøn økvavit

Grøn Økvavit

Søbogaard Grøn Økvavit er med sine rene blide smag en nænsom ledsager til den lette ende af snapsekavaleriets nydere. Også velegnet til din helt egen kryddersnaps. På etiketten er afbilledet perikum, slåen, porse og rønnebær, men kun fantasien og de gode smagsløg sætter grænserne. Humørtiseret.

70 cl flaske og 40% alc.kommen økvavit

Kommen Økvavit

Søbogaard Kommen Økvavit er en solid tra- ditionel snapsetype, hvor kommensmagen træder tilpas frem. Som de øvrige Økvavitter er også denne humørtiseret. Bør kun nydes ved lejligheder du ønsker at mindes med glæde.

70 cl flaske og 40% alc.ole jensen økvavit

Ole Jensen

Sjældent kan man føre et enkelt ords oprindelse i det danske sprog tilbage til en enkelt person - en enkelt begivenhed. Men en formiddag i 1999 flød ordet økvavit for første gang mellem en persons læber. Big Bang redaktør, himmelpoet, guldsmed, astronom, opfinder og filosof Ole Jensen udtalte her uden varsel ordet: Økvavit. Senere er ordet blevet en naturlig del af mange danskeres ordforråd.

70 cl flaske og 49% alc.Økologisk snaps, ØKVAVIT 6 cl


Christian d.4´s mavebitter 6 cl

Christian d.4´s mavebitter

6 cl flaske og 35% alc.


den første økvavit 6 cl

Den Første

6 cl flaske og 40% alc.


dild økvavit 6 cl

Dild Økvavit

6 cl flaske og 40% alc.


grøn økvavit 6 cl

Grøn Økvavit

6 cl flaske og 40% alc.


kommen økvavit 6 cl

Kommen snaps

6 cl flaske og 40% alc.


ole jensen økvavit 6 cl

Ole Jensen

6 cl flaske og 49% alc.


en kasse blandet økvavit 6 stk gaveæske

En kasse blandet

Har du ligesom os også lyst til lidt af det hele? Så har du her muligheden for det. Vores trækasse med Økvavit indeholder både Ole Jensen Økvavit, Den Første Økvavit, Dild Økvavit, Kommen Økvavit, Grøn Økvavit og Chr. 4's Mavebitter i 6 cl. flasker. Her er lidt for enhver smag og den er en fremragende gave idé.


SØBOGAARD APS KIMMERSLEVVEJ 11, 4140 BORUP

VOLDSGÅRDSVEJ 36, 7400 HERNING

TLF: 57526060, FAX. 57522412


Herning

kontrol rapport

Borup

kontrol rapport